fredag 11 januari 2013

Vardagslunken

Så är vi tillbaka i Umeå med allt som hör till. Jag har hunnit rivstarta med plugget, packa upp väskorna, tränat och jobba. Igår kände jag att jag var spyless på julpyntet. Nu är det där myset borta och jag kan inte längta mer till våren! Så på en halvtimma var allt juligt borta och de vanliga gardinerna, dukarna och lamporna hade tagit sin vanliga plats. Skönt!

Igår var jag och tränade Indoor Walking. Antingen var min crosstrainer felkalibrerad eller så har jag tappat sjukt mycket. Det kändes som att det gick hur tungt som helst, trots att jag hade lite motstånd på. Efter träningspasset kändes det som ett mission impossible att ta sig hem. Men jag klarade av det! Jag hann äta och duscha, sedan cyklade jag tillbaka till Iksu för ett jobbpass. Vi stängde tidigare igår, för vi hade en kickoff med barnpassningen på Allstar. Väldigt gott och väldigt trevligt! Roligt att träffa kollegorna, för det är så sällan vi gör det.

När jag kom hem vid tio-tiden såg mina ögon i kors och jag stapplade rakt i säng. Simon däremot - han satte igång att baka bröd!

Vi fick en röd och fin köksassistent i julklapp, och den har fått fart på Simon! Han har hunnit göra både bröd och underbara choklad- och blåbärsmuffins! Inte mig emot :)


Idag är det fredag! Simon sitter och pluggar, men jag är ledig idag! Jag och min grupp har jobbat på bra, så vi unnar oss en ledig dag :) Så skönt! Vi har en redovisning på torsdag och efter den är kursen avslutad. Nästa kurs börjar måndagen efter, så nästa fredag är en mitt-mellan-två-kurser-dag, vilket är underbart för då behöver man inte plugga nåt! :D Nästa kurs jag ska läsa är Rörelse, idrott, kost och hälsa, och den ser jag fram emot riktigt, riktigt mycket! Den verkar vara bra upplagd, bra struktur och vettiga föreläsningar! Dessutom ska vi hänga mycket på Iksu, vilket är bra för mig som ska få igång min träning igen ;)

Annars har jag inte så mycket att berätta. Livet flyter på.

Ni kan dock få se den fulaste bilden som togs under 2012:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar