lördag 13 april 2013

24, förråd och mini-24

Vi började lördagen med att se de sista avsnitten av 24. De sista någonsin. Det var otroligt spännande! Men nu har vi en jaha-vad-gör-vi-nu-då-känsla. Efter att ha plöjt 24 avsnitt x 8 säsonger med massor av vaaaa?, hejaheja!, kom igen nu då!, dö inte! och meeeen åhhh! så känns det nu lite tomt utan Jack Bauer, Chloes djupa suckar, Charles Logan och Tony Almeida.

När vi hade sett det sista avsnittet tog vi på oss arbetskläder och satte igång med vårt projekt: rensa och strukturera förrådet! När vi flyttade så hann vi inte rensa och slänga allt onödigt, och många saker hamnade bara huller om buller i förrådet. Men idag var vi sjukt effektiva i tre timmar och nu har vi det mest strukturerade förrådet på hela Nydala. Typ.

Nu andas vi ut i soffan med skinkpaj och kaffe. Men snart blir det att svira om till lite mer acceptabla kläder, för vi ska på något som heter E-festen. Det håller till på Vasakyrkan och det är som ett slags mini-24 (dvs en musikfestival i Piteå, inte serien 24...) där sju band spelar under lika många timmar. Bland annat Trio med Lax, Messenger, Whisker... Kommer bli hur bra som helst!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar