måndag 28 maj 2012

I väntans tider

Härlig helg med massor av sol, grillning, kubbspel, klänningar, hårfärgning, världens godaste lasagne, Loreen...

Bara en helg kvar i Umeå. En. Sedan är det Piteå i två och en halv månad!

Jag och Simon har båda haft punktering på våra cyklar, men ingen av oss är händiga nog (eller har orken) att fixa det. Så idag kom en kille som har en superbra affärsidé: han cyklar hem till oss, fixar våra cyklar (byter och pumpar däcken, skruvar fast stödet och tramporna, smörjer kedjan) för det överkomliga priset 550 kr :) Lätt värt! Jag är sugen på att ta hem min cykel till Piteå, men vi har ingen dragkrok på bilen... Om det är någon som har dragkrok och ska förbi Umeå och Piteå så får den gärna plocka med min cykel!

Annars då?

Min klumpighet och virrighet har äntligen lagt sig någorlunda. Annars knogar jag på i vanlig ordning. Räknar ner dagarna. 9 skoldagar kvar. 2 seminarium. Ett litet grupparbete med tillhörande redovisning. En examinationsuppgift. En avskedsmiddag för en vän som flyttar. Två arbetsdagar. En veckohandling.

Jag hade tänkt beställa några pocketböcker att slöläsa i sommar. Ge mig gärna boktips!

Imorgon är det dags för Blodomloppet. Jag är knappt nervös, har inte ens fattat att det är imorgon. Däremot har jag läskiga kramper i vänstra låret som hugger till ibland, även när jag sitter ner. Jag hoppashoppas att det ska gå över till imorgon!


Jag ser fram emot många yatzyturneringar i sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar