onsdag 22 september 2010

Bilderna! :)

Här kommer bilderna som utlovat! :D

Först ut kommer en bild på vår dörr. Ni kanske inte tycker att det är något speciellt med vår dörr, men jag tycker att klisterlapparna med våra namn är väldigt speciella :)


Sedan har vi hallen från två olika håll. Här ska vi få nya tapeter (som tur är), och vi har valt en ganska mörk tapet med ett fräsigt mönster :)

Sedan går vi in i sovrummet :) Där har vi en gigantisk säng, stora kuddar och indiska gardiner och en indisk väggmatta. Här ska vi få ommålat :)

 

Sedan har vi toaletten. Det finns egentligen inte så mycket att visa, eftersom alla vet ju hur en toalett ser ut. Men här har vi i alla fall en bänk med en kaktus :)




Här har vi vardagsrummet. Soffan, soffbordet, barbordet, stolarna, lampan, tvn, och tv-möbeln är köpta begagnat :) Även här ska vi få nya tapeter. Det blev mörkbeigea (haha, vilket ord!) med nyansränder :)


Sist men inte minst har vi köket :)


Så, nu vet ni hur det ser ut hemma hos Marklund/Persson :)

Hoppas att ni har det bra! Kramar till er alla!

4 kommentarer:

  1. Åsa M22/9/10

    Oj så fint ni har fått till det i lägenheten, riktigt mysigt vekar det vara! Det blir spännande att se de nya tapeterna sen! Kramar!

    SvaraRadera
  2. Åsa P23/9/10

    kul med bilder! Längtar efter er båda..!
    kram.

    SvaraRadera
  3. Håller med ovanstående kommentarer! Ser fram emot att få se det live! :) Kramar!

    SvaraRadera
  4. Tack så mycket för kommentarerna! :)
    Det kommer bilder senare med de nya tapeterna. Bovärden sa att vi skulle få omtapetserat någon gång under hösten, så det blir förmodligen till våren ;)

    SvaraRadera