torsdag 14 oktober 2010

Tapetklister under mina skor...

Precis när vi har fått till det i lägenheten är det dags att få det stökigt igen. I måndags kom målaren till oss, så vi fick lov att tömma hela sovrummet på söndagen. Hyllorna, gardinerna och tavlorna plockades ner. Ena sängen fick stå på högkant i köket, medan den andra blev strategiskt placerad framför tvn :)

Det blev riktigt fint i sovrummet och vi är så glada över att slippa den rosa-randiga ful-tapeten! Men igår var det dags att stöka omkring ännu mer. Sängarna fick komma tillbaka till sovrummet, gardinerna hängdes upp och hyllorna och tavlorna återgick till sina ställen. Sedan fick vi ta och tömma hallen och vardagsrummet, för idag är det de rummens tur att bli ompysslade :)

Soffan, fåtöljen, högtalarna, barbordet, tavlorna, lamporna och alla andra småprylar är nu inpackade i vårt lilla sovrum. Det är så fullt att vi knappt får plats med oss själva! Haha! Som tur var kunde vi lämna den stora tv-möbeln i mitten av rummet... Vet inte hur vi hade fått plats annars.

Det jobbiga med målningen/tapetseringen är att målaren/tapetseraren kommer till oss halv åtta. Det betyder att jag (med mina konstiga tvångstankar) känner att jag måste vara påklädd (morgonrock är alldeles för pinsamt...), ha fixat håret, frukosten är uppäten och disken är diskad senast halv åtta. Haha!

Andra i-landsproblem med målningen/tapetseringen är:
* Jag kan inte längre föna/platta håret med spegel. Får helt enkelt lita på min känsla och Simons omdöme
* Internetjacket är bortkopplat för tillfället och vi kan inte använda vårt internet i veckan
* Vi kan inte se på tv
* Det stinker målarfärg och/eller tapetklister
* När jag tänker på tapetklister får jag låten "Tapetklister under mina skor..." som Jumpers har gjort...

Men, det är värt det! På fredag är vår lägenhet som ny och vi får placera ut våra möbler som de ska stå! Dessutom har vi köpt ett tv-spel (supernintendo) på tradera som vi kommer att få om en-två dagar... Jag ser fram emot helgen! :D

Hoppas att ni har det bra i snöstormen! :) Kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar