söndag 22 augusti 2010

Storshopparna!

Här har det varit dött i helgen. Det beror inte på att det har varit lugnt och att jag inte har haft något att berätta... Nej, den här helgen har varit väldigt händelsefull!

I fredags kom Simon (äntligen!) hem från jobbet. Vi köpte oförskämt mycket godis, bänkade oss framför TVn och såg Belinda Bengtsson dela ut pengar i Postkodslotteriet :) Det var häftigt att se sin svärmor i Tv4! Sen blev det X antal avsnitt av Modern Family (favoritserien just nu!).

På lördagen var vi otroligt effektiva! Klockan tio var vi i Norrfjärden för att kolla in ett matbord, stolar och en tv-möbel som vi hade hittat på blocket.se. Allt var i superskick och det var verkligen jättefint - så vi köpte det! Alltihop för 3 500 kronor :) Känns som ett riktigt fynd!

Efter Norrfjärden for vi vidare till loppis i Badhusparken. Där blev vi ägare till två tavlor (som passar perfekt till köket!) och en häftig karaff som vi ska ha som prydnad i hallen! Då vi ändå var i stan, passade vi på att leta på Indiska för saker till sovrummet. Vi hittade massor av saker som vi ville ha*, men vi kände att vi skulle vänta med att köpa sakerna (Indiska finns ju trots allt i Umeå också!).

Sedan träffade vi mamma och pappa på Ekbergs för en fika. Åh, vad jag kommer att sakna det fiket! Där satt vi en lång stund och pratade om allt som måste inhandlas. Efter en kort överläggning kom vi överens om att vi skulle köpa en bärbar dator tillsammans. Så vi traskade vidare till Datorfixarna och köpte en dator! :) Det kändes stort! Vi skulle förhoppningsvis hämta den redan imorgon (läs: måndag), så nästa inlägg jag skriver är kanske via den datorn ;)

Då vi hade köpt datorn bestämde vi oss för att skaffa några fler vuxen-poäng, så vi gick till ICA och gjorde så att vi fick ett gemensamt ICA-kortskonto. Stort!

Efter en heldag på stan hamnade vi hos Morgan och Åsa. Där bjöds det på renfärsbiffar och svampsås! Mums! Till efterrätt blev det (minns inte vad det hette) exotiska-frukter-med-vitchoklad-riven-över-och-sen-in-i-ugnen med glass. Mycket gott och trevligt!

Några timmar senare var vi hos Simons kompis John. Där var höjdpunkten då vi dansade till Grease-soundtracket! :)

Ungefär sådär snygga var vi ;)


Idag har vi varit duktiga och plockat blåbär i skogen. Det blev bara 7 dl, men vi är nöjda ändå! Förhoppningsvis hinner vi ut en vända imorgon också.

Ikväll for jag, Simon, mamma och pappa till Norrfjärden för att hämta våra möbler. Kvinnan som sålde möblerna ville även bli av med en soffa - så mamma och pappa köpte den! Haha, snacka om spontanköp ;) När vi sedan skulle bära ut den gamla bäddsoffan ur tv-rummet, så hann vi inte försöka i så många minuter innan den fullkomligt brakade ihop. Man kan säga att det blev lätt att få ut den ur rummet efter det! ;)

Och nu är jag här... Simon sitter i tv-rummet, i den nya soffan och njuter. Han ska nämligen vara ledig imorgon! Woho!

Jag har fortfarande inte förstått att om fyra dagar är jag i Umeå... Fyra dagar. FYRA dagar. F-Y-R-A!
AAAAH!


* Typ gardiner, kuddar, koppar, ljuslyktor, smyckesskrin...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar